pioen1   pioen3   pioen1

‘We beginnen precies daar waar jij bent...'

 

Voor jou

Heb je te maken met een ingrijpende verlieservaring..veer op hout
Ben je op zoek naar steun om hiermee om te gaan en wil je helderheid in de chaos van gevoelens..


Maak je je zorgen over het verdriet en gedrag van je kind in rouw. Zie je dat de ontwikkeling stagneert.
Dat gedragsproblemen en /of lichamelijke klachten toenemen.
Maak je je zorgen over je eigen verdriet en gedrag. Je 'verzuipt' in emoties, voelt je verward en vraagt je af of het ooit nog goed komt. 
Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk!

Hulp vragen is niet altijd makkelijk, maar het helpt om inzicht in het rouwproces te hebben. Ik geef je handvatten, rust en overzicht om met het overweldigende gevoel van rouw, om te gaan. Met verschillende  werkvormen, voor jong en oud.  Zowel individueel als voor het gezin. Kijkend naar wat bij jou/jullie past, want dat is belangrijk.

Als rouwtherapeut wil ik je graag ondersteunen in je proces. Vanuit verbinding kijken we samen naar je gevoel en de mogelijkheden om je leven te herinrichten.

We volgen, zonder te haasten.

‘We beginnen precies daar waar jij bent…'

 

Hartegroet, Jolanda

Hoe hebben anderen het begeleidingstraject ervaren?

Hieronder heb ik een paar reacties nav een traject, geplaatst. Met toestemming.

‘Ik heb het als fijn ervaren bij jou, dat ik mijn verhaal kon bespreken. Dit hielp mij om inzicht te krijgen in wat er gebeurt en wat de invloed van het netwerk hierin is. Ik heb geleerd hoe ik hiermee om kan gaan’.
Inge – 48 jaar.

‘Het engeltje staat symbool voor de periode waar ik emotioneel alle kanten opvloog. Nog steeds gebeurt het , maar ik ervaar meer controle. Ik begrijp beter hoe rouw werkt. Het verdriet dat ik voel, heeft waarde voor mij, het betekent ook dat ik lief heb gehad.
Het engeltje staat bij de foto, hierdoor zullen jij en je adviezen vaak in mijn gedachten zijn. Heel veel dankjewel hiervoor, ik zal je niet snel vergeten’. Lisette – 40 jaar

‘Het traject heeft mij geholpen de rouw in zachtheid toe te laten. Dit heeft mij goed gedaan. Jolanda doet haar werk met zoveel liefde en passie. Je bent een topper die ik niet snel zal vergeten’.
Kristel – 36 jaar

 ‘Ik vond het fijn om met jou herinneringen te maken over papa’.
Mirthe – 5 jaar

‘Bij jou mocht ik alles zeggen en vragen. Dat was heel fijn. Ik mocht boos zijn en we hebben ook plezier gehad. Nu heb ik weer meer rust in mijn hoofd’.
Luuk – 7 jaar

Roos

Bezoek me op