pioen1   pioen3   pioen1

‘We beginnen precies daar waar jij bent...'

 

Werkwijze, Tarieven en Vergoedingen

Werkwijze
Individuele of gezinssessies, of lotgenotencontact.
We starten altijd met een intakegesprek. Ik vind het belangrijk om jouw verhaal goed te kunnen horen, om verbinding te maken met dat wat er is zodat ik goed kan inschatten wat ik voor je betekenen kan. Er is ruimte voor je verhaal en vraag. We maken met elkaar de hulpvraag duidelijk. Ook is er ruimte voor jou, om aan te geven of je wel of niet verder wilt.

Voor Scholen en Bedrijven
Ook hier vindt er een afstemmingsgesprek plaats, zodat ik goed kan inschatten wat jullie vraag is en hoe ik hierbij aan kan sluiten.

Meer informatie over kwaliteit vind je in dit artikel.

Tarieven en Vergoedingen

  • Individuele sessie
    De investering voor een individuele sessie, is 82,50 euro per uur.

Reiskosten
Wanneer ik bij jou/jullie thuiskom, reken ik reiskosten van €0,19

Vergoeding
Doordat ik aangesloten ben bij het NFG en in het bezit ben van een AGB-code, wordt er vanuit ‘de alternatieve geneeswijze’ van je aanvullende verzekering, meestal een gedeelte vergoed.
Om welk bedrag dit gaat, hangt van de verzekeraar en je pakket af. Wil je zeker weten of je verzekeraar uitkeert, neem dan zelf van te voren contact op met de verzekeraar.
Je betaalt de factuur rechtstreeks aan “Verbinding bij Verlies’ en vervolgens dien je de factuur in bij je verzekeraar.

Kwaliteit
Daarnaast hecht ik veel waarde aan kwaliteit en inhoudelijke goede zorg.  Mijn kwaliteit waarborg ik door mezelf te blijven ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Dit maakt dat ik geregistreerd ben bij verschillende beroepsverenigingen, oa NFG en BPSW. Ook ben ik geregistreerd bij het SKJ. Zie ook ‘kwaliteit’.

Je kunt mij vinden via de AlgemeenGegevensbeheer-code (AGB). Deze code heb je nodig om bij je zorgverzekeraar na te vragen voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

AGB-Praktijkcode: 90067082

AGB-Individuele code: 90108025Roos

Bezoek me op