pioen1   pioen3   pioen1

‘We beginnen precies daar waar jij bent...'

 

‘Kunnen we spreken van ‘gekozen voor suïcide?’.

Vandaag ben ik in gesprek met Cecile, zij woont met haar gezin in Leidschendam. Haar dochter Emma heeft een ernstige vorm van autisme en is op 18-jarige leeftijd, na een intens lang traject van hulpverlening, overleden door de zelfgekozen dood. Hoe kijk je terug op de afgelopen jaren? Hoe kun je als gezin deze ‘keuze’ aanvaarden met elkaar én je kind hierin ondersteunen?. Een mooi, waardevol gesprek waarin het leven recht wordt aangekeken, de liefde stroomt en de intensiteit voelbaar is.

 

Leven en dood

'Move before you ready', kreeg ik als tip. Ik voelde al lange tijd een flow voor een Podcast over eerlijke verhalen aan de keukentafel. Verhalen over leven en dood. En toen ineens was de podcast er! De eerste gesprekken zijn gevoerd met stuk voor stuk bijzonder waardevolle verhalen van krachtige mensen. Over leven en dood, een ieder op hun eigen unieke manier.

Luister hier naar het eerste gesprek dat ik had met Linda Reulink. 
Zij heeft 2 maand geleden te horen gekregen dat haar aardse bestaan eerder eindigt dan dat ze gehoopt had. Een gesprek bij haar in de tuin, dit past zó bij haar. Je hoort vogels en langsrijdend verkeer.
Ook hoor je veel 'jaatjes' van mij en lichtelijke onzekerheid maar alsjeblieft..vergeet dit en luister naar het mooie verhaal dat Linda te vertellen heeft, want daar gaat het tenslotte over; leef je leven.
Lieve Linda, hier is Jou gesprek!

 

De eindigheid van het aardse bestaan..., sneller dan dat je gedacht had. Hoe kom je zo’n dergelijke boodschap te boven? Haalt het je onderuit of gaat de flow van het leven door in de eindigheid? In deze Podcast spreek ik met Linda Reulink. Zij heeft 2 maand geleden te horen gekregen dat haar aardse bestaan sneller eindigt dan dat ze gedacht had. Zo’n 2 jaar geleden kreeg ze de diagnose kanker, nu, 2 jaar later is de kanker terug. Hoe ga je hiermee om?

Een bijzonder waardevol gesprek met een inspirerende vrouw die een eigen kijk op het leven en de dood heeft. 

 

 

Roos

Bezoek me op