pioen1   pioen3   pioen1

‘We beginnen precies daar waar jij bent...'

 

Gatekeeper 113 suïcide preventie

‘Denk je weleens: van mij hoeft het niet meer’.
Ik wil zo niet meer verder leven’.
Gelukkig stelde Jolanda de vraag van mijn leven.

Naast mijn werk als rouw-en verliestherapeut, heb ik de Gatekeepers-training gevolgd bij 113 suïcide preventie. 113 Zelfmoordpreventie is een Nederlandse stichting die zich richt op het voorkomen van zelfmoord.
Gatekeeper betekent letterlijk ‘Poortwachter’. Dit betekent dat je bij mij terecht kunt als je zodanig klem zit in je gedachten en gevoelens dat je het leven niet meer ziet zitten.
Je denkt aan suïcide, oftewel zelfmoord.

Samen maken we deze gedachten en gevoelens bespreekbaar en schatten we de veiligheid in.
Je kunt me vertrouwen, zonder dat ik in de rol van behandelaar kruip.
Mocht het nodig zijn, dan gaan we samen op zoek naar een passende vorm van hulp.

Wil je contact, dan kun je me bellen, appen (06-50631976) of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.

Spreek vooral de voicemail in, hoe gek dit ook klinkt. Het kan zijn dat ik in gesprek ben, ik luister altijd de voicemail af en zal je direct terug bellen. Ik begrijp de noodzaak van contact en zal spoedig mogelijk ruimte maken voor gesprek, daar kun je op vertrouwen.

De vergoeding voor deze gesprekken, doe ik op basis van Dana; dat betekent dat je achteraf geeft wat het je waard is geweest. Het betekent letterlijk: Dana is een gift vanuit je hart, die je waardering weerspiegelt en symboliseert.
Het maakt niet uit wat je geeft, als het maar vanuit je hart komt. Dana is een gift, geschonken vanuit ons hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden

Ik kies voor deze vorm omdat ik deze dienst voor iedereen toegankelijk wil maken.

Gelukkig stelde Jolanda de vraag van mijn leven

Roos

Bezoek me op