pioen1   pioen3   pioen1

‘We beginnen precies daar waar jij bent...'

 

Voor scholen, bedrijven en organisaties

Scholen
Aandacht voor je leerling, gezien en gehoord worden, dat is wat je als leerkracht je leerlingen gunt. Immers, een ontspannen leerling, neemt de theorie beter tot zich.

Hoe ga je als leerkracht om, met een kind in de rouw? Als ouders van een leerling gescheiden zijn of als er een naaste is overleden. Hoe verlopen rouwtaken bij kinderen en wat vraagt dit van jou als leerkracht? Zowel bij ‘aanvang van de rouw’, als gedurende het hele schooltraject.

Klik op lees meer voor informatie voor bedrijven en de interactieve lezing die ik voor u kan verzorgen.

Bedrijven
Als werkgever, zet je je in voor tevreden werknemers, je hebt oog voor hun kwaliteit van werken. Hoe kun je als werkgever, je medewerker passend ondersteunen wanneer deze een impactvolle verlieservaring meemaakt en hierbij geraakt wordt door rouw. Wat kun je wel en niet van hem/haar verwachten en wat kan en mag een medewerker van zijn werkgever hierin verwachten?

 Interactieve lezing
Hoe naar ook, rouw- en verlies, horen bij het leven. De impact van een verlieservaring is er één van chaos, van zoeken naar balans, van het ‘niet weten’; er is niemand die je geleerd heeft hoe je met rouw om kunt gaan. Dit kan ook niet, ieder rouwproces is uniek, een ieder rouwt op zijn/haar eigen manier. In het groot of in het klein. Er is nog veel onbekendheid, wanneer het specifiek gaat om rouw. Rouw- en verlies, een wereld op zich. Een bijzonder mooi vak. 

Van harte kom ik u graag meer vertellen over rouw-en verlies. In de vorm van een interactieve lezing. Gekoppeld aan specifieke thema’s, die passen bij uw vraag. Het is maatwerk.

Neem gerust contact met me op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Vraag stellen? Afspraak maken?

Roos

Bezoek me op